Navigatie

hibou enchanted wood

An enchanting world of whimsical woodland folk

Charming and intriguing with its magical narrative design, bring walls to life with our stunning Enchanted Wood wallpaper. Designed with delightful silhouettes, this design features enchanting woodland animals and intricate details that will entice your imagination further into the forest. Suitable for children and grown-ups alike, we love the versatility of this print!

Available in three gorgeous colourways: Aubergine on soft Lilac; White on Duck Egg Blue and White on dusky Peony Pink.

This wallpaper design is traditional paper ie ‘paste the paper’.

Roll width: 52cm
Roll length: 10 metres
Pattern repeat: 32cm straight 

STYLING ADVIES

Van huis uit zijn wij interieurontwerpers. Wij maken regelmatig mooie interieurplannen en moodboards. Je krijgt ideen en we adviseren je over de inrichting en/of styling van je baby-kinderkamer.

Wij zijn van thuis in meerdere stijlen. Kijk voor details bij advies

SOCIAL MEDIA

Laat je dagelijks inspireren en blijf op de hoogte van leuke acties. #PUURTJE

 

OVER ONS

Puur Beleven is in 2003 gestart met een  stenen winkel op de Pannekoekstraat in Rotterdam. In 2011 groeide niet alleen de winkel door maar ook het gezin. Om flexibeler te zijn en voor de kids te kunnen zorgen zijn we over gestapt op de webwinkel.

Met dezelfde service en gezelligheid die klanten van ons gewend zijn. We houden van trends, lekker fris, design, en net-even-anders-dan-anders. De perfecte combi om je baby- en kinderkamer mee in te richten of een kleine make-over te geven. 

© 2010 - 2017 Puur Beleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie