Navigatie

ADVIES

Van huis uit, zijn wij interieurontwerpers. Wij maken graag mooie interieurplannen en moodboards. Je krijgt ideen en we adviseren je over de inrichting en/of styling van je baby-kinderkamer. Daarvoor kijken we naar je wensen, je budget, of je al wat basis items hebt en kijken we verder dan onze eigen webwinkel. Je krijgt een inspirerend totaal beeld van hoe het kamertje kan worden.

Hoe gaan wij te werk?

Wij vragen jou...

  • een plattegrond en afmetingen van de kinderkamer
  • in een paar kernwoorden je woonstijl te omschrijven

Wij maken... 

  • een moodboard en plattegrond met stying advies 
  • een lijst met producten gebruikt in het advies (met winkel suggesties indien items niet bij ons vandaan komen)

Wil je een uitgebreider advies en hulp met uitvoering dan maken we een passende offerte. Als dank krijg je bij een styling advies een leuke korting op items in onze eigen webwinkel.

 

 

 

STYLING ADVIES

Van huis uit zijn wij interieurontwerpers. Wij maken regelmatig mooie interieurplannen en moodboards. Je krijgt ideen en we adviseren je over de inrichting en/of styling van je baby-kinderkamer.

Wij zijn van thuis in meerdere stijlen. Kijk voor details bij advies

SOCIAL MEDIA

Laat je dagelijks inspireren en blijf op de hoogte van leuke acties. #PUURTJE

 

OVER ONS

Puur Beleven is in 2003 gestart met een  stenen winkel op de Pannekoekstraat in Rotterdam. In 2011 groeide niet alleen de winkel door maar ook het gezin. Om flexibeler te zijn en voor de kids te kunnen zorgen zijn we over gestapt op de webwinkel.

Met dezelfde service en gezelligheid die klanten van ons gewend zijn. We houden van trends, lekker fris, design, en net-even-anders-dan-anders. De perfecte combi om je baby- en kinderkamer mee in te richten of een kleine make-over te geven. 

© 2010 - 2017 Puur Beleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie