Service

Wie zijn wij?

Puur Beleven is in 2003 begonnen als kinderwoonwinkel aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Met veel plezier hebben we daar onze winkel gehad. In 2011 zijn we van winkel overgegaan naar webwinkel zodat we dit beter konden combineren met het gezinsleven ;-)  We proberen nog steeds de leukste lampen, behang en kadootjes aan te bieden. Mocht je tips hebben, laat t ons weten! we staan altijd open voor nieuwigheden ;-)

Puur Beleven! | p.a. Westeinde 12 d. 2512 HD |  Den Haag |  06 2488 2395 | kvk 24335568


Na ontvangst van je betaling wordt het bestelde artikel binnen een paar werkdagen geleverd op het adres dat je ons hebt opgegeven. Als het een cadeautje betreft, kun je dat vermelden bij de opmerkingen, dan pakken we het leuk voor je in. We houden onze website up to date, maar mochten wij onverhoopt het artikel toch even niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact met je op.

De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. De kosten voor verzending worden door Puur Beleven! in rekening gebracht. We verzenden per pakketpost, volgens de actuele tarieven van TNT post, Tot 10 kilo is dit 4,95 euro.. Voor bestellingen boven de 50,00  Euro worden geen verzendkosten berekend. (dit geldt alleen voor Nederlandse adressen) 

Wanneer er een pakketje is wat door de brievenbus past kunt u bij de kortingscode, brievenbuskorting toevoegen, zodat u niet onnodig teveel verzendkosten hoeft te betalen.


Retouren

Indien je een product niet wenst af te nemen, heb je het recht om in overleg met ons het artikel binnen 7 dagen na aflevering aan ons retour te zenden. (met uitzondering van speciaal door u bestelde producten en producten in de sale) Retourzendingen worden geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is en het product geen gebruikssporen vertoont. De verzendkosten (ook als de verzendkosten voor onze rekening was) en de kosten voor het retourzenden komen voor jouw rekening. Retour zenden kan pas na telefonisch overleg met ons. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Heb je  klachten over de verzending of over de producten, neem dan zo snel mogelijk telefonisch, of per email contact met ons op zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.


International shipping

We are happy to deliver internationally. The shipping fee will depend on the destination and the size and weight of the items orderen. Send us an email and we will prepare you a quote for the items including shipment. 


 

© 2010 - 2018 Puur Beleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie